Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Genți și rucsacuri elegante și convenabile din gama Lavandiere

Genți și rucsacuri elegante și convenabile din gama Lavandiere

O geantă frumoasă, de calitate și cu un design deosebit, îți poate schimba radical ținuta. Era o vreme când singurul lucru care îmi lua ochii atunci când mergeam în mall, la cumpărături, erau gențile. Și după ce am alcătuit o colecție impresionantă cu zeci de modele, cred că pot să spun un lucru sau două despre ce fel de genți ar trebui să reprezinte o prioritate pentru orice femeie care pune un preț deosebit pe felul cum arată.

De asemenea, după cum probabil știi, o mulțime de articole de pe acest blog le-am dedicat subiectului: garderoba capsulă, încă un motiv pentru care pot să spun că am ochiul format pentru lucrurile de înaltă calitate.

Pe de altă parte, când vine vorba de genți și de articolele de îmbrăcăminte pentru femei în general, experiența m-a învățat că atunci când faci o investiție, mai important decât orice ar trebui să fie raportul design+calitate / preț și nu neapărat brandul.

Moda se schimbă cu o viteză uluitoare de la un an la altul și chiar dacă acum ți se pare că geanta în formă de bowling bag de la Christian Dior este tot ceea ce îți lipsea în viața ta, la anul va fi altceva la modă și probabil că deși o ai, n-o vei purta chiar pe aceea ca outfit-ul tău să nu arate demodat. Iar pentru o geantă care va atârna la brațul tău doar câteva zile dintr-un an, pur și simplu nu merită să plătești un preț atât de mare!

De aceea, dacă vrei să fii în pas cu moda, să ai lucruri de calitate, dar și să-ți permiți să îți împrospătezi și actualizezi imaginea în fiecare an, iată câteva rucsacuri și genți pe care ai putea să le iei în considerare. Ți le voi prezenta pe fiecare în parte, iar dacă vrei să vezi și mai multe accesorii de acest fel, te invit să intri pe website-ul Lavandiere, un butic din care mereu ai ce alege.

O geantă office de zi cu zi

Lavandiere geanta office

E simplu să pleci de la birou direct la o întâlnire cu iubitul sau prietenii când porți cu tine o astfel de geantă office. În ea încape cam tot ce ai putea avea nevoie pentru muncă, dar aspectul ei nu este unul sobru, ci potrivit și pentru ocaziile mai puțin formale.

Un rucsac pentru copila din tine

rucsac cu zorzoane

Îmi amintesc că prima oară când am ajuns în Japonia toate tinerele aveau agățate de genți tot felul de accesorii, talismane și medalioane. Bineînțeles că și eu am adoptat rapid trendul și chiar și acum îmi mai fug ochii uneori după genți sau rucsacuri ca acesta!

Broderiile sunt nepieritoare

Rucsac cu libelulă - Lavandiere

Dacă ți se par puțin cam incomode în mijloacele de transport din România accesoriile rucsacului de mai sus, dar ți-a căzut cu tronc modelul, atunci îți recomand o alternativă mai practică! Ce spui de acest superb ghiozdănel cu libelulă și flori cusute, pentru un plus de personalitate?

Trimite

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!