Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Aranjamente florale originale Lavandiere cu flori parfumate, din săpun

Aranjamente florale originale Lavandiere cu flori parfumate, din săpun

Întotdeauna este o idee bună să dăruiești cuiva flori. Mai puțin atunci când nu le poți dărui imediat ce le-ai cumpărat, sau destinatarul nu le poate purta de grijă și ajung să se ofilească fără să se fi bucurat de atenția cuvenită.

Dar cu excepția trandafirilor, bujorilor, lalelelor și garofițelor adevărate, mai există și alte flori ce pot aduce bucurie și o pată de culoare în viața persoanei care le primește. Și aici nu mă refer la cele artificiale, în legătură cu care părerile sunt împărțite! Când vrei să faci un cadou floral și inflorescențele reale nu sunt o opțiune, o variantă la fel de potrivită sunt florile din săpun!

Aranjamente florale originale Lavandiere cu flori parfumate, din săpun 1

Culoare, parfum și originalitate într-un singur dar

Alege un aranjament trandafiri personalizat handmade de la Lavandiere când vrei să impresionezi și cu siguranță produsul îți va depăși toate așteptările. Doar în acest magazin online care te face să vizezi cu ochii deschiși la un câmp de lavandă în plină vară, poți găsi cele mai frumoase cadouri florale confecționate manual, din săpun.

 

Săpunul, un material extrem de versatil în ceea ce privește modelarea, dă posibilitatea creării unor aranjamente florale realiste, parfumate, dar nu la fel de fragile ca florile adevărate, ci înzestrate cu viață fără de moarte.

Roz, roșii, albi sau bleu, trandafirii Lavandiere confecționați din săpun sunt un cadou perfect pentru zile de naștere, onomastici, aniversări speciale sau ocazii precum Sf. Valentin, 1 Martie și multe alte date cu o semnificație aparte.

În funcție de preferințe, poți alege aranjamente florale originale, în cutii colorate sau sub formă de litere și cifre împodobite.

Aranjamente florale originale Lavandiere cu flori parfumate, din săpun 2

De ce să dăruiești flori din săpun celor dragi?

Florile din săpun sunt un cadou foarte popular în străinătate și treptat, treptat câștigă popularitate și în țara noastră. Iar motivele pentru care majoritatea celor care le cumpără sau le primesc le îndrăgesc de la prima vedere, sunt următoarele:

prospețimea:

Nu numai că nu au nevoie de îngrijire, dar spre deosebire de florile adevărate, cele din săpun arată la fel de proaspete și azi, și mâine și la următoarea aniversare.

parfumul:

Primul lucru care dă de gol florile artificiale atunci când sunt comparate cu cele reale este parfumul. Majoritatea nu miros și chiar dacă unele dintre ele sunt parfumate, mireasma lor se pierde la fel de repede precum au căpătat-o. Însă florile de săpun își păstrează mirosul, întrecându-le la această performanță chiar și pe cele adevărate.

culoarea:

Pentru că au niște culori vii, chiar și cu trandafiri din săpun îți poți transmite sentimentele la fel de bine ca oferind flori adevărate. Ține minte! Roșu înseamnă dragoste; alb acceptare; roz prietenie; iar albastru admirație. Alege cu atenție!

aspectul:

La prima vedere, până să le atingi, ai putea să juri că trandafirii din pachetul Lavandiere sunt la fel de reali ca cei din grădina bunicii. Atenția pentru detalii le conferă o aparentă fragilitate, dar materia primă din care sunt creați o rezistență aparte.

vigurozitatea:

Surprinzător sau nu, există și persoane cărora nu le place să primească flori, iar asta din cauza faptului că nu le place să le vadă ofilindu-se. Florile de săpun însă, nu ridică această problemă și își păstrează proprietățile originale pentru un timp îndelungat.

originalitatea:

Aranjamentele florale Lavandiere sunt realizate manual. De aceea, cu toate că seamănă unele cu altele, la fel ca florile adevărate nu vei putea găsi două identice!

Aranjamente florale originale Lavandiere cu flori parfumate, din săpun 3

Vrei să faci un cadou floral, original, proaspăt, colorat și parfumat? Descoperă întreaga colecție de trandafiri din săpun Lavandiere și alege ceea ce îți place!

Trimite

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!