Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Cadouri de Ziua Femeii – Ce să îi iei de 8 Martie

Cadouri de Ziua Femeii – Ce să îi iei de 8 Martie
Primăvara este o perioadă de trezire, de prospețime a gândurilor și de inspirație pentru a-ți atinge obiectivele, dar este și 8 Martie, care înseamnă Ziua Femeii și implicit cadouri pentru ele. Ziua Femeii este sărbătorită în mod tradițional în întreaga lume. Dar în România, această zi este asociată și cu ziua mamei.
Cum a apărut tradiția de a sărbători 8 martie Prima celebrare a „Zilei Femeii” a avut loc la Chicago, la 3 mai 1908. Organizată de Partidul Socialist din SUA, aceasta a reunit o audiență de 1.500 de femei care au cerut egalitate economică și politică, într-o zi dedicată oficial „cauzelor femeilor muncitoare”.

8 Martie în zilele noastre Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită ca o sărbătoare națională de către țările din întreaga lume, iar femeile primesc adesea flori și cadouri, iar în marile orașe din întreaga lume se organizează evenimente dedicate acestei zile. Deși feminismul e departe de a își fi îndeplinit misiunea și există încă multe aspecte în care drepturile femeilor sunt ignorate sau mai puține decât ale bărbaților, 8 Martie este văzută în România drept o ocazie de a celebra femeia și mama.
Cele două sunt puse în centrul atenției, primesc cadouri, flori și multe complimente. 8 Martie este, de altfel, prilejul perfect pentru ca bărbații să arate, încă o dată, aprecierea și respectul față de femei.

Cadouri de Ziua Femeii – Ce să îi iei de 8 Martie În acest articol vei găsi o listă de idei de cadouri pe care le poți face orice femei, de la prietene, colege, șefe, iubite, logodnice, soții, mame, cadre didactice, medici, ingineri, aviatori, bone și așa mai departe.
Cadoul de 8 Martie nu trebuie să fie unul extrem de scump sau impresionant, ci trebuie să vină din inimă, să fie un gest sincer pe care îl faci sub formă de apreciere. Acestea fiind spuse, iată mai multe categorii de cadouri de 8 Martie pe care le poți face!
E foarte greu să dai greș cu un aranjament de flori de 8 Martie. Toată lumea iubește florile. Sunt simbolul primăverii, colorate, miros bine și îți oferă o priveliște deosebită pe propriul birou sau în orice cameră. Dar dacă nu este de acord cu tăiatul florilor, avem o alternativă deosebită. Acest aranjament floral este făcut 19 trandafiri din săpun, adică nu se va ofili niciodată. În plus, pe flori se află o fetiță simpatică. Costă doar 110 lei și este un cadou care nu va „muri”. Aranjament Fetita cu rochita, 19 trandafiri sapun
Cadouri de Ziua Femeii - Ce să îi iei de 8 Martie - Aranjament fetiţă cu rochiţă şi 19 trandafiri săpun

O altă opțiune pentru cineva care nu poate suporta ideea de a vedea florile ofilindu-se, este acest aranjament cu trandafiri de săpun roz.

Cadouri de Ziua Femeii - Ce să îi iei de 8 Martie - Aranjament cu 43 de trandafiri de săpun, tip inimă

Chiar dacă apelezi la un buchet de flori, câțiva ghiocei sau pur și simplu un „la mulți ani, de 8 Martie”, aceasta este ocazia perfectă pentru a le aminti femeilor din viața ta că ești alături de ele, le susții în lupta lor pentru drepturi egale, le respecți ca egali ai tăi și le iubești.








 

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!