Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Cadouri florale parfumate și colorate, care nu se ofilesc niciodată

Cadouri florale parfumate și colorate, care nu se ofilesc niciodată
Există oare femeie care să nu se bucure sincer când primește un buchet de flori? Indiferent de vârstă, pentru femei florile sunt un cadou clasic, ce poate fi oferit atât la zilele de naștere cât și cu ocazia altor aniversări. Dar cu toate că nu le putem contesta farmecul lor discret și parfumul îmbietor, florile din păcate sunt caracterizate și printr-o oarecare fragilitate care le face ca odată tăiate să devină o existență efemeră, capabilă să aducă doar o bucurie trecătoare. Există însă și flori care nu se ofilesc niciodată și care la fel ca și cele adevărate te cucersc prin culoare și mireasmă.

Este vorba de florile din săpun, confecționate manual, ale căror caracteristici se aseamănă mult cu cele ale florilor naturale, dar pe lângă aspect și parfum, mai au și o latură practică de care orice femeie se bucură din plin să profite.

Cadouri florale parfumate și colorate, care nu se ofilesc niciodată 02

De ce să oferi un aranjament trandafiri săpun?

De prospețimea unei flori naturale te bucuri o zi, două, trei, o săptămână. Dar de cea a unor cadouri florale din săpun pentru mult mult timp sau… până le consumi. De aceea, aceste inflorescențe sunt unul din cele mai frumoase cadouri pentru ea, fie ea mama, sora, iubita sau o simplă prietenă.

Mai mult, pentru că femeile adoră să se îngrijească și să se îmbăieze în egală măsură cu dragostea ce o poartă florilor, ce alte feluri de cadouri aniversare pot fi mai potrivite decât niște petale pe care le pot include în ritualul lor de frumusețe?

Aranjamentele florale din trandafiri de săpun sunt pe cât de frumoase pe atât de practice deoarece ele pot fi folosite și ca un săpun normal, nu doar ca obiecte decorative.

De unde poți cumpăra cei mai frumoși trandafiri din săpun?

Magazinul online Lavandiere, pe lângă o gamă variată de produse ce pot fi oferite la ocazii speciale sau ori de câte ori vrei să faci cuiva o bucurie, îți pune la dispoziție și o mulțime de aranjamente florale cu trandafiri din săpun.

De la cutii cu diverse desene și până la ursuleți sau litere confecționați din flori, de la Lavandiere ai ce alege când vine vorba de aranjamente florale unicat. De asemenea, buchețelele de trandafiri pot fi de culoare roșie, albă sau roz, dar și în combinații de mai multe culori, putând astfel să alegi în funcție de preferințele destinatarei.

Cadouri florale parfumate și colorate, care nu se ofilesc niciodată 03

Cât costă trandafirii din săpun Lavandiere?

Prețul aranjamentelor florale din săpun din magazinul Lavandiere diferă în funcție de mărimea aranjamentului și complexitatea lui. Cele mai convenabile aranjamente sunt compuse din câte șapte inflorescențe de diferite culori, în timp ce ursuleții de exemplu, mai prețioși, dar și mai complecși, sunt creați din câteva zeci de trandafiri.

Pe de altă parte, un lucru pe care îl au în comun toate aranjamentele cu trandafiri de la Lavandiere indiferent de prețul lor este calitatea. Chiar dacă este vorba de un aranjament floral de mici dimensiuni, sau un buchet cu foarte mulți trandafiri, oricare din produse sunt lucrate cu aceeași migală, atenție și infinită dragoste.

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!