Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

CE AVANTAJE OFERĂ JUCĂRIILE CROȘETATE ATÂT PENTRU COPII CÂT ȘI PENTRU PĂRINȚI?

CE AVANTAJE OFERĂ JUCĂRIILE CROȘETATE ATÂT PENTRU COPII CÂT ȘI PENTRU PĂRINȚI?

Te-ai gândit să-i cumperi puiuțului tău o jucărie cu adevărat specială? Eu una, deși mai am ceva de așteptat până la marea întâlnire, îmi tot fac planuri în legătură cu jucăriile. Știu că nu vreau să investesc o avere în jucării cu care nu se va juca decât câteva zile, dar nici nu voi face economii de la a-i cumpăra ceea ce îi place și în primul rând, ceea ce-i folosește.

Legat de jucăriile creative și originale, îmi plac în mod deosebit animăluțele croșetate. Ele sunt sunt niște jucării pentru copii atractive și sigure, pe care cei mici pur și simplu le adoră, iar părinții le dăruiesc cu încredere.

Prin ce calități se disting jucăriile croșetate?

Din punctul de vedere al celor mici, ursuleții, maimuțele, cucuvelele și alte jucării croșetate handmade disponibile pe site-ul Lavandiere reprezintă niște prieteni simpatici de joacă. Moi și plăcute la atingere, ele sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici dintre prichindei. În plus, culorile lor vibrante și atrăgătoare ca cele ale broscuței de mai jos, reprezintă întotdeauna o invitație la distracție.

În ceea ce-i privește pe părinți, cele mai atrăgătoare trăsături ale jucăriilor croșetate sunt materialele hipoalergenice, modul facil de întreținere și rezistența la uzură. Cu jucării croșetate Lavandiere nu trebuie să-ți faci griji legate de iritații ale pielii deoarece materialele din care acestea sunt fabricate nu determină reacții alergice. În plus, ori de câte ori consideri că merită o reîmprospătare, le poți spăla manual, folosind doar apă și săpun și lăsându-le apoi să se usuce pe o suprafață plană. De asemenea, pentru că firele din care sunt lucrate rezistă foarte bine la uzură, nu trebuie să te temi că micuțul tău le-ar putea rupe, accidentându-se apoi cu părțile mici.

Oferă în dar jucării croșetate Lavandiere!

Când vrei să faci un dar special, jucăriile Lavandiere sunt niște cadouri croșetate, de bun gust pentru cei mici. Aspectul lor este pur și simplu ireproșabil, având însă acea aură de handmade atât de apreciată în ziua de azi. Cuburi, trenulețe, păpuși și alte jucării fabricate pe bandă rulantă le poate avea orice copil. Dar un animăluț croșetat Lavandiere este unic!

Cu toate că le place să aibă tot ce apare nou pe piață, în același timp copiii adoră să știe că majoritatea sau măcar o parte din jucăriile pe care le dețin nu le mai are nimeni și de aceea doar ei au privilegiul de a se distra cu ele. De aceea, o jucărie croșetată Lavandiere întotdeauna va fi bine primită în colecția de invidiat a unui micuț cu poftă de joacă!

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!