Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Ce cadouri să oferi în funcție de persoana căreia vrei să-i faci o surpriză?

Ce cadouri să oferi în funcție de persoana căreia vrei să-i faci o surpriză?

A trebuit vreodată să faci cuiva un cadou, dar te-ai împotmolit în mulțimea de oferte atât din magazinele reale cât și din cele virtuale? În acest articol îți prezint o listă întreagă cu diferite cadouri selectate din magazinul Lavandiere în funcție de persoana căreia poți să le oferi. Nu lăsa dubiile și îndoiala să-ți umbrească bucuria de a oferi! Studiază cu atenție acest ghid și lasă-te inspirat!

Bebelușii adoră muzica și culorile

Dacă trebuie să faci un cadou unui nou născut, nu te grăbi să cumperi haine și nici produse de îngrijire personală. În ceea ce privește vestimentația, este foarte dificil să alegi body-uri și salopete care să i se potrivească bine, iar când vine vorba de scutece și șervețele umede, cu toate că astfel de produse nu prisosesc niciodată unui părinte, fiecare tătic și mămică are propriile preferințe în ceea ce privește brandul și calitatea și de aceea, dacă nu cunoști chiar atât de multe detalii despre familia bebelușului pe care alegi să-l cadorisești, este mai bine să optezi pentru un cadou clasic, în legătură cu care ai certitudinea că va aduce numai bucurie. Un astfel de dar poate fi un carusel muzical special pentru pătuț sau cadouri handmade croșetate din fire multicolore, hipoalergenice, deoarece nimeni nu iubește muzica și culorile mai mult decât bebelușii.

Orice fashionistă apreciază un rucsac practic

Ce cadouri să oferi în funcție de persoana căreia vrei să-i faci o surpriză 02

Indiferent de vârstă, orice femeie interesată de trenduri și modă apreciază un rucsac damă bine lucrat. Alege unul într-o culoare neutră ca să se potrivească la orice și oferă-l cu încredere celei mai bune prietene, iubitei, soției sau chiar fiicei tale. Mai practic decât o geantă obișnuită și infinit mai ușor de asortat, un rucsac din piele ecologică nu este doar un accesoriu statement pentru femeile cu stil, ci și cel mai simplu mod de a-ți purta esențialele sau orice alte lucruri pe care vrei să le ai mereu aproape oriunde te duci.

Cu ceaiul toată lumea se împacă bine

Oferă cu încredere ceai sau accesorii pentru ceai precum un ceainic sau o cană cu linguriță la ocazii precum 1 sau 8 Martie, de Crăciun sau la zile de naștere sau onomastice. Nu trebuie să fii expert în ceai ca să apreciezi o infuzie de plante revigorantă, iar cu vesela potrivită, orice băutură se transformă într-un adevărat răsfăț!

Sacoșele din bumbac sunt niște accesorii la modă

Ce cadouri să oferi în funcție de persoana căreia vrei să-i faci o surpriză 01

Asortată la ținuta potrivită o sacoșă din bumbac poate avea un impact vizual la fel de puternic ca și o geantă de piele. Femeile știu că pentru a crea o ținută echilibrată nu trebuie să te îmbraci din cap până în picioare doar cu haine și accesorii scumpe, ci poți să mizezi pe combinații și să asortezi la o sacoșă de bumbac chiar și la o pereche de încălțăminte scumpă, dacă ții cont întotdeauna de echilibru. De aceea, atunci când vrei să faci un cadou de efect, dar pe care să nu cheltuiești o avere, alege din colecția de sacoșe bumbac Lavandiere un accesoriu care cu siguranță va aduce bucurie persoanei care îl primește.

  • client

    Daniela Taranu

    quot Buna dimineata Ziua incepe cu un ceai bun #Lavandiere Tipsy Strawberries
  • client

    Marina Mihai

    quot Multumesc #Lavandiere pentru promptitudinea si profesionalismul de care ai dat dovada ! Ceaiurile sunt extraordinare, un rasfat pentru suflet ! De acum diminetile vor fi pline de culoare
  • client

    Adelina Toma

    quot Alaturi de o gustare sanatoasa, ceaiul #Lavandiere Apple Cinnamnon este delicios.
  • client

    Alexandra Iordache

    quot "Astazi mi-a venit comanda de la Lavandiere si sunt tare fericita. Super bun ceaiul si livrarea a fost foarte prompta! Recomand cu drag!"
  • client

    Alexandra Boharu Predescu

    quot Lucruri handmade, facute din suflet! Sunt minunate, iar mirosul lavandei este divin
  • client

    Cristina Zabava

    quot Produse hand-made lucrate foarte frumos, cu aspect impecabil, fara imbinari nepotrivite. Iar pretul este unul accesibil.
  • client

    ANA MARIA DOBRE

    quot Multumim Lavandiere
  • client

    Mioara Taranu

    quot Inca un an cu martisoare de la Lavandiere. Multumesc si ne vedem la anul !
  • client

    Iustin Nastase-Alexandru

    quot Buna ziua, Imediat ce am vazut pozele de pe site am stiut ca o sa fie un produs de calitate. Umplutura este cat trebuie, textura este buna la atingere si chiar si marimea, ma asteptam sa fie mai micut dar am fost surprins )) Un cadou de nastere care stiu sigur ca va fi apreciat
  • client

    Camelia Dragomir‎

    quot Săculeții cu lavanda, mărturiile de la nunta noastră, made by Lavandiere, o minunăție, superb lucrați! A fost o mare bucurie sa oferim invitaților noștri o amintire lucrata cu sufletul! Mulțumim!
  • client

    Zoica Petrescu

    quot Buna ziua, Am despachetat tot, sunt multumita de toate produsele, fetitei ii place ursuletul, mie ceainicul si cana. Toata lumea e fericita. Multumim frumos! Vom mai vizita site-ul!
  • A I

    ANA IULI

    quot Poti oferi cadouri frumoase si deosebite de la mic la mare.
  • client

    ELENA DALISA

    quot Produse hand made realizate impecabil.
  • client

    Covalenco Carmina

    quot A ajuns bine, e totul perfect!
  • client

    MARIA FELICIA BRATU

    quot Sunt foarte incantata. Va multumesc mult!
  • client

    Lucian Diac

    quot Apreciez foarte mult calitatea si efortul depus pentru realizarea ursuletului, recomand cu incredere brandul Lavandiere!
  • client

    PETRESCU ZOICA

    quot

    Am cumparat aceste set, este usor ca si greutate, fetita mea a fost incantata, livrare in aceeasi zi, recomand! 

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!