Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun sub 50 de lei, de la Lavandiere

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun sub 50 de lei, de la Lavandiere

Mai e doar o lună până la Crăciun și dacă nu ai intrat încă în febra cadourilor, cu siguranță te vei activa la un moment dat și ca să nu intri în panică atunci, ți-am pregătit o listă cu daruri frumoase și ingenioase de Crăciun, care costă sub 50 de lei! Așa că, fie că dorești să oferi cuiva drag o mică atenție, fie că te joci de-a Secret Santa cu colegii de birou, iată ce cadouri poți să cumperi anul acesta de la Lavandiere cu un buget de investiție mic.

Un portofel de damă pentru o doamnă cu pretenții

portofel damă negru

Indiferent de stilul său sau de gusturi, orice femeie din viața ta cu siguranță se va bucura sincer de un portofel negru, practic și minimalist. Acest portofel din colecția Lavandiere este atât de simplu încât se potrivește cu orice, dar în același timp este și suficient de încăpător pentru a adăposti în el cele mai importante lucruri de care are nevoie o femeie când pleacă la cumpărături.

Figurină decorativă de Crăciun

Poate că ți se pare cam puțin să oferi cuiva de Crăciun doar o figurină decorativă și într-adevăr, nici eu nu-ți recomand să te limitezi doar la atât. Însă acest moșuleț simpatic, cu căciula trasă pe ochi va transforma orice dar într-unul  crăciunesc, dacă îl pui în cutie de cadou, alături de celelalte lucruri pe care vrei să le oferi.

Fulg auriu de nea care nu se topește niciodată

La fel ca și figurina de mai sus, un singur fulguleț de nea n-o să se transforme într-un cadou de neuitat pentru destinatarul acestui dar. În schimb, așezat frumos lângă o cutie de bomboane, o carte sau chiar o cană cu mesaj, cu siguranță va fi apreciat ca un detaliu de bun gust, care merită apoi să-și petreacă iarna agățat de o crenguță, în pomul de Crăciun.

Miaaaaau! Ciocolata caldă te așteaptă!

Iată că am găsit la Lavandiere și un cadou frumos, pentru iubitorii de pisici! E o cană care îți păstrează ciocolata fierbinte, până apuci s-o bei, sau dacă preferi cafea, ceai ori o infuzie de plante, să știi că se descurcă la fel de bine! Eu văd acest cadou convenabil perfect pentru un copilaș care adoră să-și savureze băutura preferată, citind povești alături de părinți sau bunici în lungile nopți de iarnă. Dar dacă vrei s-o oferi unui prieten sau unui coleg care este îndrăgostit de pisici, sunt convinsă că bucuria va fi la fel de mare.

Ți-au plăcut propunerile mele de cadouri de Crăciun de la Lavandiere pentru anul acesta? Să știi că pe Lavandiere găsești o secțiune întreagă de cadouri de sezon, din care poți să alegi daruri pentru toate buzunarele. Dar nu uita să arunci o privire și peste celelalte categorii deoarece și acolo se ascund tot felul de obiecte simpatice, numai bune de dăruit!

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!