Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

De ce optez deseori pentru genți atunci când fac un cadou?

De ce optez deseori pentru genți atunci când fac un cadou?

Ori de câte ori se apropie ziua mamei, a unei prietene sau a altei femei importante din viața mea și vreau să îi ofer un cadou, prima idee care îmi vine în minte este să-i cumpăr o geantă. Mama de exemplu are o întreagă colecție de genți damă primite în dar de la mine și mai multe prietene apropiate cel puțin câte una.

De ce optez deseori pentru genți atunci când fac un cadou?

Îmi plac gențile și întotdeauna mi s-au părut cele mai frumoase accesorii pentru femei. O geantă elegantă, de calitate, poate scoate pe loc din anonimat chiar și cea mai ștearsă ținută. De pildă, dacă asortezi la banala combinați: blugi – tricou un rucsac damă cu un imprimeu deosebit sau o geantă în culori îndrăznețe, este imposibil să nu întorci câteva capete ori de câte ori pășești pe stradă.

 

În plus, indiferent de cât de multe genți ar avea, nicio femeie nu va spune vreodată că îi prisosesc astfel de accesorii și de ficare dată când va primi una, îi va găsi cu siguranță loc în garderobă. Ca femeie, nu poți avea prea multe genți pentru că forma, designul, culorile, materialele și imprimeurile lor sunt atât de diferite între ele, încât te fac să îți dorești întotdeauna mai multe și mai multe.

Iar când spun genți, nu mă refer doar la tradiționalele poșete, ci și la portofele, eco bag-uri, tote bag-uri, rucsacuri și câte și mai câte accesorii menite să-ți ușureze viața în ceea ce privește căratul, dar și să-ți desăvârșească stilul și ținuta.

De aceea, când vine vorba de cadouri gențile sunt pentru mine cele mai potrivite alegeri.

De ce optez deseori pentru genți atunci când fac un cadou?

De unde cumpăr genți pentru mama sau prietenele mele?

Niciodată nu am cumpărat o geantă la întâmplare ca să o fac cadou, ci întotdeauna am căutat să găsesc un accesoriu care să fie pe placul celei care îl primește. De aceea, am ajuns să cunosc nu doar produsele celor mai renumite branduri, ci și ale unor producători locali sau ale unor buticuri precum Lavandiere.

Lavandiere este un magazin online cu diverse produse pentru copii, cadouri și mai nou și o colecție de vastă de genți și rucsacuri. Prima oară când am descoperit acest magazin m-a surprins atenția acordată fiecărui detaliu în ceea ce privește descrierea produselor, precum și diversitatea lor. Când navighezi website-ul Lavandiere ca să cumperi un cadou, ai impresia că stai de vorbă cu un prieten drag care îți prezintă tot felul de variante care mai de care mai atractive, pentru că se vede că cineva acolo, în spatele rafturilor virtuale, selectează cu dragoste fiecare produs. Iar acest lucru m-a ajutat cu nenumărate ocazii, mai ales atunci când am vrut să fac un cadou prin care să-mi arăt considerația față de persoana care îl primește.
 

Mai mult, Lavandiere oferă și transport gratuit la comenzile de peste 200 de lei, oriunde în țară, ceea ce este un lucru foarte bun mai ales atunci când vrei să te încadrezi într-un anumit buget și vrei să cheltuiești până la ultimul bănuț pentru produsul pe care îl oferi și nu pentru alte servicii.

Tu de câte ori ai făcut până acum cadou o geantă? Și dacă ai făcut vreodată un astfel de cadou, de unde ai cumpărat-o?

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!