Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Jucării pentru copii, sigure, atrăgătoare, convenabile și originale

Jucării pentru copii, sigure, atrăgătoare, convenabile și originale

Nimic nu este mai important pentru un părinte decât siguranța propriului copil. Și cum principala meserie a celor mici este joaca, alegerea unor jucării sigure, dar în același timp și atrăgătoare, reprezintă o prioritate pentru orice mămică sau tătic grijuliu. Pe de altă parte, deși pare simplu la prima vedere, în realitate, alegerea unor jucării pentru copii sigure nu este o misiune chiar atât de ușoară.

Nu doar jucăriile alcătuite dintr-o mulțime de componente care mai de care mai mărunte reprezintă un pericol pentru cei mici! La fel de riscante sunt și cele fabricate din materiale care pot provoca reacții alergice, mai ales în cazul bebelușilor. La fel cum își „gustă” mânuțele sau păturica, un sugar va încerca mai mult ca sigur să descopere ce aromă și textură au jucăriile care i se oferă. De aceea, astfel de copii sunt mult mai expuși riscului de a se confrunta cu efectele unei reacții alergice decât copii care nu mai au curiozitatea de a explora lumea înconjurătoare cu propria guriță.

Care sunt cele mai sigure jucării pentru copii?

Cele mai sigure jucării pentru copii sunt cele rezistente la uzură, jucăriile pe care copiii sub trei ani nu le pot desface pe bucăți și care sunt fabricate din materiale hipoalergenice. Dacă ești în căutarea unor astfel de jucării, investește în jucării croșetate de la magazinul online Lavandiere care îți oferă o gamă variată de jucării și alte cadouri pentru copii.

Jucării pentru copii, sigure, atrăgătoare, convenabile și originale 01

Fiind confecționate manual din materiale de cea mai bună calitate, pe lângă faptul că nu reprezintă niciun pericol pentru cei mici, jucăriile Lavandiere sunt și foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual, dar și convenabile și originale.

Pentru realizarea lor, producătorii au ales culori vibrante și forme ingenioase, care stimulează creativitatea și imaginația copiilor. În plus, prețul lor este unul foarte accesibil pentru niște jucării handmade, unicat, de care copilul tău cu siguranță își va aminti cu plăcere mult timp și după ce a lăsat în spate copilăria.

Cadouri calitative pe care sugarii le apreciază din plin

În afară de jucăriile croșetate, tot de la Lavandiere mai poți investi și în diverse cadouri pentru bebeluși, ca de exemplu inele de dentiție, jucării zornăitoare, carusele muzicale sau jucării agățătoare cu ajutorul cărora poți prinde suzeta copilului de cărucior, pătuț sau leagăn.

Jucării pentru copii, sigure, atrăgătoare, convenabile și originale 04

La fel ca și jucăriile croșetate, toate cadourile enumerate mai sus sunt confecționate respectându-se cele mai înalte standarde de calitate. Niciuna din aceste jucării sau obiecte cadou nu reprezintă un pericol pentru sănătatea copilului și sunt create astfel încât să-l stimuleze din punct de vedere intelectual prin proprietățile lor, un lucru esențial pentru o dezvoltare armonioasă.

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!