Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Listă de cumpărături pentru sărbători inspirată din gama de produse Lavandiere

Listă de cumpărături pentru sărbători inspirată din gama de produse Lavandiere

Eu, când mă gândesc la sărbătorile de iarnă, mă imaginez acasă, înfofolită într-o pătură moale și pufoasă, cu o cană mare de ceai sau ciocolată caldă alături, citind o carte bună. De undeva, cântă în surdină o muzică de cafenea, bebelușul construiește un castel din cuburi lângă bradul împodobit, iar afară ninge de parcă s-a rupt cerul. Așa îmi place să-mi imaginez eu un Crăciun perfect și cred că de aceeași rețetă s-ar bucura multe persoane care știu să aprecieze lucrurile simple. Iar dacă tot vorbim de lucruri simple și bucurii mici, dă-mi voie să-ți prezint în acest articol o listă de cu cadouri tematice, pentru sărbătorile de iarnă, din oferta de produse Lavandiere, care cu siguranță vor aduce o rază de lumină în casa oricui le primește.

Ce cadouri să faci de Crăciun anul acesta?

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar conștiincioasă din fire, am aruncat deja un ochi pe oferta de cadouri a unuia din magazinele mele preferate și am ales câteva obiecte care mi-au atras atenția. Este vorba de figurine, căni sau ceainice menite să introducă utilizatorul în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Căni de Crăciun cu personalitate

Cadouri de Crăciun de la Lavandiere 01

Nu sunt deloc adepta cănilor când vine vorba de cadouri, dar trebuie să recunosc că multe din piesele cuprinse în oferta Lavandiere mi-au făcut cu ochiul pentru designul lor deosebit. Una din preferatele mele este această cană cu reni și pomi de Crăciun colorați, pe care aș folosi-o nu doar în preajma sărbătorilor de iarnă, ci uneori chiar și în mijlocul verii când mă apucă nostalgia după sezonul alb.

Ceainice care îți încântă privirea și papilele gustative

Cadouri de Crăciun de la Lavandiere 02

Îmi place mult să beau ceai, dar recunosc că uneori sunt prea leneșă ca să-mi fac. Însă am găsit și o metodă de a mă motiva, sub forma unui ceainic cu ceașcă și farfurioară cu motive florale, tot de la Lavandiere. Datorită culorilor pastelate și florilor de grădină ilustrate, obiectul în sine îmi inspiră un aer vintage, cum nu se poate mai potrivit acum, când lucruri ca cele pe care le poți găsi în casa bunicilor sunt din nou la modă. Cu un astfel de ceainic, nu doar băutul ceaiului, ci și prepararea lui se transformă într-o pură plăcere.

Cei mai simpatici pitici de pus în brad

Cadouri de Crăciun de la Lavandiere 03

Eu cel puțin, întotdeauna sunt în cumpănă când trebuie să aleg decorațiunile pentru bradul de Crăciun. Nu mă dau în vând după ornamentele glamorous, cu mult sclipici și străluciri metalice, dar nici un brad minimalist parcă nu este chiar ceea ce îmi doresc. De aceea, prefer să combin tradiționalele globulețe și beteala, cu ornamente din materiale textile, cu un design original și o prezență aparte. Un  exemplu de astfel de ornamente ar putea fi simpaticele figurine în formă de pitici de la Lavandiere. Pentru lista mea de cadouri de Crăciun, eu am ales moșuleți morocănoși gri, dar mai sunt și alți omuleți, care mai de care mai colorați și cu mai multă personalitate!

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!