Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Noi aranjamente florale deosebite în oferta Lavandiere

Noi aranjamente florale deosebite în oferta Lavandiere

Am vorbit de nenumărate ori despre aranjamentele cu flori din săpun din magazinul online Lavandiere. Dar pentru că se apropie zilele îndrăgostiților și primăvara și pentru că portofoliul de produse al acestui butic online chic s-a exitins de când nu am mai deschis eu discuția despre el, am considerat că e nevoie de un update și pe acest blog!

La o primă vedere mi-au atras atenția imediat câteva aranjamente florale elegante, cu flori albe, care consider că se potrivesc pentru orice ocazie.

Albul este culoarea sincerității, curățeniei, sfințeniei și purității, iar din acest motiv, cred că poți dărui flori albe oricărei persoane pe care o prețuiești.

aranjament floral alb lavandiere

Aranjamentul de mai sus de exemplu, nu este doar un simplu buchețel din flori de săpun, ci o mică operă de artă confecționată din flori nemuritoare, așezate într-un coșuleț practic.

Un astfel de aranjament îmi este foarte ușor să mi-l imaginez într-o cameră de zi cochetă, dar și pe masa unui restaurant în care are loc un eveniment deosebit ca de exemplu o nuntă sau un botez.

Exprimă-ți iubirea cu roz!

La fel de mult mi-au mai plăcut și aranjamentele în cutii de carton, cu trandafirași roz și alte plăntuțe care parcă vestesc primele zile de primăvară.

E simplu să-i transmiți cuiva cât de mult îl iubești și îl prețuiești cu un așa aranjament floral special, așa că m-am gândit să-ți prezint și această variantă în articolul meu cu cele mai frumoase aranjamente florale de la Lavandiere!

aranjament flori de sapun

Zâne mici și jucăușe

Dacă îți dorești un aranjament floral cu și mai multă personalitate, atunci trebuie să arunci o privire și la frumoasele buchețele de flori de săpun pe care se odihnesc mici zâne cu rochițe colorate.

Dintre toate aranjamentele florale pe care le-am văzut până acum la Lavandiere, acestea sunt probabil cele mai originale și de aceea, dacă vrei să oferi cuiva un cadou cu adevărat unic, poți opta și pentru o astfel de variantă!

aranjament floral cu zana

Aranjamentele cu zâne le găsești la Lavandiere în diferite culori ale curcubeului. Dar dintre toate, mie mi-a plăcut în mod deosebit acest buchețel cu bujori mov și lavandă, care mi se pare că ilustrează și cel mai bine conceptul buticului.

De ce să dăruiești aranjamente florale din săpun?

Cred că nu există cadou mai inspirat când vine vorba de flori ca aranjamentele florale din săpun. Toate florile sunt frumoase și delicate, iar o femeie va aprecia oricând un astfel de cadou. Dar când te gândești că existența lor este atât de efemeră, parcă în spatele frumuseții lor ascund și o semnificație tristă.

De aceea, eu prefer să dăruiesc celor dragi aranjamente florale cu flori din săpun! Arată la fel de frumos ca cele naturale, sunt parfumate, dar nu au un destin atât de trist ca vietățile culese din grădină și rezistă pentru totdeauna!

Trimite

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!