Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

5 Motive pentru care un rucsac este cel mai practic tip de geantă pentru orice femeie

5 Motive pentru care un rucsac este cel mai practic tip de geantă pentru orice femeie
Mereu mi-am spus că dacă investeam toți banii pe care i-am cheltuit până acum pe genți într-un hobby mai productiv, eram deja departe. A fost o vreme când tot ce îmi doream să primesc, indiferent de ocazie, erau genți, genți, genți și iar genți și la fel procedam și când îmi făceam din când în când mie însămi un cadou. Mi se părea că la orice fel de ținută geanta se transformă în punctul focal și de aceea toate femeile ar trebui să pună un accent deosebit pe alegerea unui astfel de accesoriu.

Nici acum nu mi-am schimbat în totalitate părerea despre genți. Dar, pe măsură ce m-am maturizat, mi-am dat seama că nu ai nevoie de atât de multe accesorii de acest fel, ci doar de două-trei, practice, de calitate și cu un design deosebit, care să îți scoată în evidență personalitatea. Iar când vine vorba de forma unei genți, îți spun din experiența mea de fostă colecționară, că nimic nu se compară cu un rucsac. Iată și de ce:

De ce orice femeie ar trebui să dețină cel puțin un rucsac?

#1 Rucsacurile sunt cele mai practice genți

În prezent, există foarte multe tipuri de genți, dar puține se pot compara cu un rucsac când vine vorba de latura practică. De aceea, îți recomand să alegi rucsacuri dacă vrei să-ți mărești colecția de genți, dar și când cauți cadouri pentru cei dragi.

#2 Se poartă hainele de stradă și la ocazii formale

Moda s-a schimbat și acum, pantofii sport cât mai butucînoși și cât mai colorați au luat locul elegantelor tocuri, fustele mini au fost schimbate cu pantaloni de blugi sau de trening cât mai largi, iar când vine vorba de genți, a început să se pună accent mai mult ca oricând pe latura funcțională. Iar aceste reguli nu se aplică doar pe stradă, ci și la petreceri, la evenimente mondene și uneori chiar și pe covorul roșu. De aceea, ca accesoriu de zi cu zi, dar și pentru ocaziile speciale, nimic nu este mai potrivit ca un rucsac versatil.

#3 Într-un rucsac poți să cari orice și totuși să mergi cu mâna goală

Înainte de a fi niște accesorii prin care să ne facem remarcate, gențile sunt în primul rând niște obiecte folosite pentru a căra tot felul de lucruri utile la școală, la muncă sau în plimbările noastre. Iar dacă îți place să ai mereu la tine tot ce îți trebuie, dar în același timp nu îți place să îți cari portofelul, telefonul, ochelarii de soare, cărțile și alte mărunțișuri în mână, atunci un rucsac este cea mai potrivită alegere.

#4 Cu un rucsac poți pleci de la muncă, la restaurant și apoi la munte fără să pari echipată necorespunzător

Dacă ești o fire activă, care nu poate sta locului nici două minute, atunci nu există geantă mai potrivită pentru tine ca un rucsac damă pe care poți să-l iei cu tine peste tot.

#5 Există câte un rucsac pentru toate gusturile

În magazinul online Lavandiere pe care îl cercetez cu interes ori de câte ori am ocazia, am descoperit o gamă variată de rucsacuri care, cred eu, satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi. În fotografiile pe care le-am folosit în acest articol, eu am ales câteva produse care mi-au plăcut în mod special, dar dacă accesezi website-ul, vei găsi o ofertă mult mai bogată. În plus, toate comenzile care depășesc suma de 200 de lei, beneficiază de transport gratuit oriunde în țară, astfel încât, dacă vrei să-ți cumperi un rucsac din acest magazin, poți să te cuplezi de exemplu cu o prietenă și să nu mai plătiți nimic pentru livrare. Cu siguranță veți găsi aici ceva care să vă placă amândurora!

  • client

    Daniela Taranu

    quot Buna dimineata Ziua incepe cu un ceai bun #Lavandiere Tipsy Strawberries
  • client

    Marina Mihai

    quot Multumesc #Lavandiere pentru promptitudinea si profesionalismul de care ai dat dovada ! Ceaiurile sunt extraordinare, un rasfat pentru suflet ! De acum diminetile vor fi pline de culoare
  • client

    Adelina Toma

    quot Alaturi de o gustare sanatoasa, ceaiul #Lavandiere Apple Cinnamnon este delicios.
  • client

    Alexandra Iordache

    quot "Astazi mi-a venit comanda de la Lavandiere si sunt tare fericita. Super bun ceaiul si livrarea a fost foarte prompta! Recomand cu drag!"
  • client

    Alexandra Boharu Predescu

    quot Lucruri handmade, facute din suflet! Sunt minunate, iar mirosul lavandei este divin
  • client

    Cristina Zabava

    quot Produse hand-made lucrate foarte frumos, cu aspect impecabil, fara imbinari nepotrivite. Iar pretul este unul accesibil.
  • client

    ANA MARIA DOBRE

    quot Multumim Lavandiere
  • client

    Mioara Taranu

    quot Inca un an cu martisoare de la Lavandiere. Multumesc si ne vedem la anul !
  • client

    Iustin Nastase-Alexandru

    quot Buna ziua, Imediat ce am vazut pozele de pe site am stiut ca o sa fie un produs de calitate. Umplutura este cat trebuie, textura este buna la atingere si chiar si marimea, ma asteptam sa fie mai micut dar am fost surprins )) Un cadou de nastere care stiu sigur ca va fi apreciat
  • client

    Camelia Dragomir‎

    quot Săculeții cu lavanda, mărturiile de la nunta noastră, made by Lavandiere, o minunăție, superb lucrați! A fost o mare bucurie sa oferim invitaților noștri o amintire lucrata cu sufletul! Mulțumim!
  • client

    Zoica Petrescu

    quot Buna ziua, Am despachetat tot, sunt multumita de toate produsele, fetitei ii place ursuletul, mie ceainicul si cana. Toata lumea e fericita. Multumim frumos! Vom mai vizita site-ul!
  • A I

    ANA IULI

    quot Poti oferi cadouri frumoase si deosebite de la mic la mare.
  • client

    ELENA DALISA

    quot Produse hand made realizate impecabil.
  • client

    Covalenco Carmina

    quot A ajuns bine, e totul perfect!
  • client

    Lucian Diac

    quot Apreciez foarte mult calitatea si efortul depus pentru realizarea ursuletului, recomand cu incredere brandul Lavandiere!
  • client

    IRINA DUCAN

    quot Foarte drăguț Ursulețul crosetat ! Fetiței ii place foarte mult. Atenția la detalii este de apreciat ! Mulțumim frumos!
  • client

    PETRESCU ZOICA

    quot

    Am cumparat aceste set, este usor ca si greutate, fetita mea a fost incantata, livrare in aceeasi zi, recomand! 

  • client

    Cristina Aruxandei Cristina

    quot Foarte multumita. Livrare prompta. Rucsacul este destul de incapator si bine finisat
  • client

    MARIN OANA

    quot Foarte util, destul de incapator. Culoare exact ca in poze.

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!