Acum poti ridica personal prin EasyBox Sameday!

Genti elegante și la prețuri accesibile din gama Lavandiere

Genti elegante și la prețuri accesibile din gama Lavandiere

《„Eleganta este mai degraba o chestiune de personalitate, nu de hainele pe care le porti.” [Jean Paul Gaultier]》
  Știe toată lumea: atunci când vine vorba de femei și fashion, oricine a auzit că garderobele acestora cuprind colecții impresionante de haine dar și de genți, întrucât o ținută nu este complet gata, până când nu este accesorizată ca la carte, cu o  geantă ,acestea fiind accesoriile numărul unu pentru un look de invidiat. O geantă trebuie să fie de nelipsit în garderoba unei femei ,asta e clar, deoarece în aceasta poți depozita multe lucruri de care o femeie ar avea nevoie în viața de zi cu zi. Desigur, orice domnișoară/doamnă știe cât de important este acest accesoriu pentru a reda un aspect impecabil a look -ului.  Geanta trebuie neapărat să fie potrivită și pe gustului femeii ce o va purta.
 În articolul de astăzi, vă voi prezenta două astfel de modele de genți ,pe care le puteți găsi valabile pe site-ul Lavandiere . Acestea vor fi împărțite în două stiluri:

1️⃣. Stilul clasic - acest stil presupune,în primul rând, achiziționare unei genți de tip casual. De regulă,acesta presupune alegere unei ținutele pe bază de jeans,pulovere,tricouri sau rochii cât mai confortabile și comode. Aceasta geantă este un accesoriu simplu ,purtat de regulă,de femeile obișnuite. Este alcătuită din mai multe compartimente, buzunare sau spații prevăzute cu fermoare pentru a putea depozita mai multe obiecte precum :cărți, make-up, portofel, umbrelă, chiar și articole vestimentare(o bluză,un tricou..etc)
Mi-am ales și eu o astfel de geantă "comodă", desigur, de pe www.lavandiere.ro. 



O geantă, pe care,de altfel ,o îndrăgesc deoarece este elegantă ,din punctul meu de vedere , poate fi folosită la orice outfit casual,este ușor de purtat si usor de accesorizat ,fiind neagră: negru mergând la orice ținută. 

Este bine compartimentată, fiind separată de un buzunar cu fermoar pe centru, vine la pachet cu o baretă, iar accesoriile aurii din față fac geanta să fie unică. Prețul acestei piese a fost in jur de 100-120 de Ron. Convenabil,nu?
Dar ce părere aveți de faptul că am avut si transport gratuit la ea!!!? Așa-i că-i suuuper!! 





 2️⃣. Stilul modern-  este acel stil elegant în care o femeie alege să poarte doar ținute glamorous. Scopul acesteia este de a pune în evidență outfit-ul dar și  personalitatea femeii. Din acest motiv, accesoriul care o va însoți va fi : fie o geantă maxi, fie o  poșetă mini. Din punctul meu de vedere geanta ideală este cea mini ,perfectă pentru evenimente speciale. Atunci când ești îmbrăcată extravagant ,de exemplu la o nuntă ,la o petrecere sau la un eveniment important poți să-ți asortezi ținuta cu o geantă mini. Îți trebuie ceva micuț, finuț, care să-ți pună în evidență ținuta .
Pe site-ul celor de la Lavandiere am găsit o astfel de geanta, la un preț WOW.... De mult căutăm o piesă de genul. Pe lângă toate acestea ,veti descoperi și noile modele de rucsacuri. Geanta pe care am selectat-o este  extrem de frumoasă,neagră, cu un model cu pietricele ,să le zic așa. Este un accesoriu elegant și merge la orice ținută wow ( birou, petrecere, sărbători).


Având un model modern, dimensiuni perfecte și realizată dintr-un material confortabil,aceasta geantă te va face să te îndrăgostești de ea,efectiv. Este realizată din piele ecologică cu multiple buzunare, dimensiunile acestei sunt 22×15 cm, este o piesă ce are detalii fine ,unice.


Geanta Rebel , am asortat-o la o ținută de tip biker,deoarece mi s-a părut cea mai bună alegere. Cu toate acestea, geanta poate fi integrată cu succes chiar și in ținute ceva mai elegante precum: o cămașă albă si o fustă neagra dreptă/jeans, o rochie glam neagră.
 Așadar, dacă geanta pe care urmează să o achiziționezi întrunește majoritatea aspectelor menționate anterior, atunci poți fi sigur că este o alegere bună din toate punctele de vedere.

 

În concluzie, alegerea genților pentru evenimentele de zi poate părea dificilă până înțelegi aspectele la care trebuie să fii atentă. Din multitudinea de genți care există pe Lavandiere, este important să optezi către cele care îți vor aduce cât mai multe satisfacții. Putând face combinații cool, dar și elegante având în vedere tipul de eveniment la care urmează să participi, vei scăpa de momentele frustrante din șifonier când nu mai știi cu ce să te îmbraci sau cum să accesorizezi o ținută. Echipează-ți garderoba cu gențile potrivite nevoilor tale și bucură-te de fiecare zi cu zâmbetul pe buze!
 

Suport clienti 8:00 - 18:00

0758735398 contact@lavandiere.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!